10 Mar 2015

31..!

Aurinko armas kutittelee nenäkarvoja, se on kevät!
Pieni kirjoitus/kuvaustauko teki ihan hyvää. Olen pitänyt paussia vähän kaikesta; vietin viikon äitini luona koiravahtina ja talonmiehenä ja vain olin. Lauantaina pidin syntymäjuhlan johon osallistui niin kivoja ihmisiä että ihan itkettää. Sunnuntaina vedin sipsiikarkkiijätskii, maanantaina nukuin.
Pitihän se tietää että koulukiireet paiskaa näpeille heti kun synttärit on onnellisesti ohi ja arki leviää tajuntaani tukossa olevan sähköpostin ja tekemättömiä tehtäviä sykkivän Moodlen kautta. 

Vaan eipä hättää sano mummo kun vessasta tuli. Nyt vuoden vanhempana (jälleen kerran) sitä haluaa ottaa iisisti, mennä aaltojen mukana ja lillua vain. Kiire ja hoppu vanhentaa ja tekee elämästä ei-elämisen arvoista. Nyt jos koskaan lopetan tulevan murehtimisen ja menneen märehtimisen ja olen vain tässä ja nyt. Ikäkriisistä ei tietoakaan!

31-vee potretti.
Olen muuten kehittänyt oman keinoni minimoida otsa-alueen iloryppyjä; HIERONTA. Eli sormilla muljauttelen juonteet piiloon, toimii ihan tosi hyvin!

Kazit ovat olleet mahtavia asuinkavereita. Piuhan pissihanat on lopullisesti kiinni ja Kertun kynnet teroittuvat nykyään ainoastaan raapimapuuhun sohvan sijasta. Jälkeen mainittu kylläkin on kunnostautunut laturin johtojen nakertelussa mutta annetaan se anteeksi.

lööv
pyllykaverit
Pipen lintuohjelma Youtubesta
Kuvailen piakkoin kodin uusia tuulia ja koitan bloggailla taas ahkerammin. Ja pupukisan voittajille tiedoksi että palkinnot valmistuu ensi kuun alkuun mennessä Viimeistään!!!

Kaasupalloista päivää babyt!

4 comments :

  1. Onnea! :) Söpöt pyllykaverit. <3

    ReplyDelete
  2. Ihanat pyllykaverit yhes koos, mukava nähdä maukumaijat pitkästä aikaa! Onpa Piuha kasvanut. Auringonsäteitä teille kaikille <3

    ReplyDelete