22 Jun 2015

Timo tuli taloon

Skippaa tää jos eläinkuvat ei inspaa!

Käytiin pieni Timo-kissa kasvattajalta Niittylahdesta viikko sitten lauantaina. Timppa oli silloin vasta 11-viikkoinen, tiedä häntä miksi se luovutettiin jo nyt? Automatka meni leppoisasti, mutta annas olla kun päästin kotiin ja kissanpoika näki ensimmäisen kerran elämässään koiran! Murrräyhsphiih pääsi pienen eläimen suusta ja häntä paisui kolminkertaiseksi. Kerttu ei oikein digannut uutta veljeä, murina oli korvia huumaava ja loppuilta kuluikin Huttusta paimentaessa (pois Timon kintereiltä) ja Kerttua vahtiessa (ettei se syö pikkuista). 
Nyt on rauha maassa, eläinkaverit hengailee kaikki yhes koos ja Huttunenkin on hyväksytty laumaan, jopa niinkin kovasti että sitä uskaltaa jo kiusata roikkumalla pyllykarvoista.Pitää kuitenkin selventää sen verran että Timo ei ole mun kissa, vaan Tyypin. Se vain asuu meillä. Eli jos ero tulee niin...siitä muistuikin mieleeni että hain eilen töitä. Mikäli natsaa niin muutan Tamppereelle jo ensi kuussa -kämppätarjouksia otetaan vastaan kääks!

Juhannesjuhlaa vietin Ilomantsissa (aaton) ja Kitteellä (päivän). Söin ja join ja olin niin ähkyssä etten edes saunaan mahtunut. 
Illalla on treenit, keskiviikkona keikka, alla uusin biisi:Moikka pampulat!

4 comments :

 1. Söpöt misukat ;) Niin kisu kuin sinäkin.

  ReplyDelete
 2. Ihana Timppa,me like a lot! Hyvinkö sujuu jo yhteiselo koko katraan kanssa? Oot ylpeä suurlauman mama ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on. Laitoinkin sulle spostia :)

   Delete