12 Feb 2016

Jaahans osa 2

HUIH! Taas on vierähtänyt tovi jos kolmaskin viime päivityksestä.
Mietin että onko tässä tolkkua, saisinko jatkettua blogia entiseen tapaan vai pitäisikö luovuttaa taikka mitäkäkö. Toisaalta haluaisin jatkaa bloggailua entiseen (huom. siihen parin vuoden takaiseen) tapaan mutta jotenkin haluaisin pitää henk.kohtaisen elämäni vähän enemmän salassa. Kivvaa kun kaverit kyselee että mitä sulle kuuluu kun eivät voi innernetistä lukea kaikkea valmiiksi purtuna. 

Nooh minä mietin. Miettiessä on hyvä blokautella vähän. Mitäs mulle kuuluukaan?
Joulu ja uusi vuosi meni menojaan. Sain lahjaksi mm. hammasharjan ja sähköhammasharjan heh. Nyt on leegot puhtaat ainakin. Tammikuussa vietin pitkiä aikoja kotona möllien, pakkanen v*tutti. Aloitin superterveyskuurin ja lihoin kilon. Leikkasin otsatukan lyhyenlännäksi. 


Nyt helmikuussa kaivauduin viimein vällyjen alta ja panin tuulemaan. Painatin printtejä ja tilasin iibeistä korutarpeita. Ensi viikolla selviöö tuleeko minusta yrittelijä vai sivutoiminen askartelija. Toimitilakin on melkein näpeissä jo, sekin selemmoo piakkoin.

Ketut ja Giraffit loppuunmyytyjä toistaiseksi
Viikko sitten hulautin tukan ruskeaksi.

Kissat voi muiskeesti.
Kerttu tykkää nukkua eri paikoissa. Se on tuommonen vanha puuma joka lovettaa erityisesti miespuolisten tyyppien syleistä.

Piuha, ihana, suloinen kiltti Piuha. Se juttelee kovasti ja tulee viereen aina halutessaan. Se ei vihaa ketään vaan rakastaa ehdoitta.

Muskelimies Timo on täyttä painavaa lihasta täynnä ja erittäin utelias kavru. Kiipeää olkapäälle mielellään ja juoksee sit nauraen karkuun kun meikä kiljasee säikähdyksestä.

Elämä maistuu lakritsalta ja jännyydeltä ja rakkauvelta. 
Olen erittäin onnellinen ja innoissaan ja kovin kovin ei-masentunut.
Tämä vuosi tuo varmasti tullessaan jotain uutta ja kivvaa. Ainakin matkailua ja uusia mahdollisuuksia. Ihanaa.


10 comments :

 1. Hhhuu, taas yks tapaus ett oon päivällä miettiny "missähän täänkin blogin tyyppi luuhaa kun ei päivitä" ja sit siltä tulee postaus :D Eli just funtsin ett missä meet ja mitä teet. Kiva siis kuulla et asiat on kivasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva :D Olen luuhaillut reaalimaailmassa, nyt taas täällä!

   Delete
 2. Kivvaa et on kivvaa. :) päivittele ihmeessä, olis mukava lukea kuulumisia. :) Suloiset kisulit. <3

  ReplyDelete
 3. Blogata voi niin monin tavoin. Bloggaa siitä mikä nyt kiinnostaa ja innostaa. Kiva kuulla sinusta jälleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä. Kiva kuulla sinustakin, käyn usein tuunauksiasi ihmettelemässä :)

   Delete
 4. Ihana sie, ihana et kirjoittelet, jee!

  ReplyDelete
 5. Kiva,että taasen jaksat päivittää tätä lokia...Kerttu on ihan samanlainen kuin meitin Jerri, lelukoppa on paras nukkumispaikka.Elämä on ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elämä on! Jaksanhan minä aina välillä :)

   Delete